Erhverv i Æggepakkeriet
AEP Night@2X
DSC09898

Et naturligt samlingspunkt

Som erhvervsdrivende i Æggepakkeriet bliver du en del af et knudepunkt midt i byen, hvor mennesker fra alle byens kvarterer slår deres vej forbi. Med Ceres Byen, Mølleengen og Scandinavian Center som nærmeste naboer, er Æggepakkeriet et naturligt samlingspunkt for den aarhusianske befolkning. Her er alt det gode lige i nærheden – kultur, natur og et rigt byliv.

Aarhus K vokser lige nu med hastige skridt. Som erhvervsdrivende i Æggepakkeriet kan du være med til at sætte dit præg på livet i byens nye kvarter. Samtidig bliver du en del af et område, som har en utrolig charme og historie, som gør Godsbanekvarteret til noget helt særligt.

Foedderne I Kulturen

En central placering

Med placeringen midt i Aarhus har arkitekterne hos SLETH Arkitekter skabt muligheden for at få fødderne solidt plantet i kulturlivet – for beboere såvel som erhvervsdrivende.

”Mellem Hjørnehuset og Godsbanen opstår et lille torv, hvor et leben af mennesker skaber liv og glade dage. Her kan man nyde kaffen i solen eller slentre en tur ned gennem Godsbanekvarteret.”

Udsigt til Hjørnethuset

Kontaktinformation

Som erhvervsdrivende er der mange spændende muligheder for din virksomhed i Æggepakkeriet. Kontakt os hvis du uddybende spørgsmål, ser potentialet for jeres virksomhed og ønsker fremvisning af lokalerne.

Kontakt erhvervsudlejningschef, Jens Møller Boeriis, på 2093 0884 eller jmb@domis.dk for yderligere information eller fremvisning.

 

Hent erhvervsbrochure Hent etageplan
Aeggepakkeriet Etageplan 05 2020 Web
Egg@2X

Æggepakkeriet i tal

148 lejligheder i Æggepakkeriet, hvor der forventes at flytte +300 beboere flytter ind. Det betyder, at erhvervsdrivende bliver en del af en bygning, hvor der altid er liv i lejlighederne og lys i vinduerne.

+10.000 mennesker bor i en radius af én kilometer fra Æggepakkeriet. Og med et område i så stor vækst som Aarhus K, er der mulighed for at være blandt de første til at præge Aarhus’ nye bydel.

59–291 kvm er størrelsen på lejemålene i Æggepakkeriet. Der er mulighed for lejemål i varierende størrelser, som er yderst velindrettede. Du har desuden mulighed for medindflydelse på indretning, overflader og planløsning. 

2020 er året hvor Æggepakkeriet står færdigt. Til den tid er byggeriet klar til at huse både beboere og erhvervslejere. 148 boliger, en stor tagterrasse eksklusivt til beboerne samt et højhus på 13 etager er blot nogle af de punkter, der karakteriserer Æggepakkeriet.

Aarhus K – for kreativitet og kultur

Når kultur, bolig og byliv smelter sammen i Æggepakkeriet er det med nærhed i fokus. Det vil det også være for jer med virksomhed i Æggepakkeriet.

Æggepakkeriet rummer mange muligheder for at bygge et stærkt fundament for jer som erhvervsdrivende i Aarhus K.

Hent erhvervsbrochure Hent etageplan Kontakt os

Er du nysgerrig og interesseret? Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af mægler, hvis du er nysgerrig på om Æggepakkeriet er rammen for dit kommende hjem.

Luk