Nærområdet – dine kommende naboer
Få naturen helt tæt på
Brabrandstien

Park og sø – lige i baghaven

På den anden side af Carl Blochs Gade ligger den 150 år gamle Ceres Park. Her kan du slappe af og nyde roen under de gamle velbevarede træer. Du kan også gå en tur på Brabrandstien og nyde de naturskønne omgivelser omkring Brabrandsøen.

Spiselauget

Spiselauget – god mad i unikke rammer

Spiselauget inviterer Godsbanens brugere og byens borgere på både mad og drikke. Godsbanens rå udseende danner rammerne om den hyggelige restaurant, hvor du kan få alt fra kaffe til en god middag.

Arkitektskolen – NEW AARCH

NEW AARCH – den nye arkitektskole

Den nye arkitektskole bliver nabo til Æggepakkeriet ultimo 2020. Åbne kreative rum og store glasfacader inviterer alle forbipasserende ind i arkitekternes kreative hverdag.

Godsbanen

Godsbanen – aktiviteter for alle

På Godsbanen er der oplevelser og aktiviteter for alle. I de åbne værksteder kan man fordybe sig i kreativiteten. De talrige arrangementer i den Rå Hal inviterer alle aarhusianere ind til alt fra loppemarkeder til litteraturfestivaler.

Lidl

Lidl – indkøb og hovedkontor

Lidl flytter i år 2021 deres hovedkontor til nye rammer i Aarhus. Et kombineret supermarked og en konceptbutik bliver etableret i stueetagen. Her vil Lidl afprøve nye koncepter, udvide deres store fokus på bæredygtighed og økologi samtidig med, at du kan handle dine dagligvarer. Som ejer i Æggepakkeriet har man mulighed for at købe en parkeringsplads i parkeringshuset ved Lidl.

Oplev stemningen i området

Få naturen helt tæt på

Få naturen helt tæt på

Spiselauget

Spiselauget

Aarhus Rådhus

Aarhus Rådhus

Udsigt til Det Lange Hus

Udsigt til Det Lange Hus

Smukke detaljer i murværket

Smukke detaljer i murværket

Aarhus By Night

Aarhus By Night

Med kulturlivets navle som nabo

Find din bolig Bygningerne

Er du nysgerrig og interesseret? Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af mægler, hvis du er nysgerrig på om Æggepakkeriet er rammen for dit kommende hjem.

Luk