Bo i byen tæt på kultur og natur
Æggepakkertiet Tagterasse September 7R40046
Aep Overview High
Hjørnehuset med blå himmel

Salgsbrochure og materialebeskrivelse

Æggepakkeriet lader dine boligdrømme vokse. Gør det konkret og få mere information om hver af de tre bygninger, tankerne bag, de spændende kulturelle naboer i området, etageplaner og meget mere i salgsbrochuren. I materialebeskrivelsen bliver drømmen endnu mere håndgribeligt, når alle materialevalg til lejlighederne beskrives.

Se salgsbrochuren (PDF) Se materialebeskrivelsen (PDF)
Foedderne I Kulturen

Med fødderne plantet i kulturlivet

Søren og Rasmus, partnere og arkitekter hos SLETH Arkitekter, har været med helt fra start. I samarbejde med Aarhus Kommune lagde de visionen for helhedsplanen for det nye bykvarter omkring Godsbanen – Aarhus K. 

“Med Æggepakkeriet har det været ambitionen at lave en boligbebyggelse, som passer godt ned i den nye blandede bydel, som hedder Aarhus K. Aarhus K er det sted i Aarhus, hvor der kommer til at være masser af kultur, boliger og byliv. Derfor har vi lavet en blandet bebyggelse med lejligheder i forskellige størrelser, som retter sig mod forskellige typer mennesker.”

Hvorfor

Hvorfor Æggepakkeriet?

Æggepakkeriet har fået sit navn efter det gamle æggepakkeri – Fyens Ægexport. Fra 1930’erne og 50 år frem blev der pakket æg til det nære Aarhus og det fjerne udland. Historien om Æggepakkeriet lever med videre, når det gamle pakkeri renoveres og bliver et integreret kultur- og innovationshus i det nye Æggepakkeri. 

Æggepakkertiet Tagterasse September 7R40024

Tagterrassen – en fælles oase i højden

En stor fælles tagterrasse på toppen af Det Lange Hus bliver beboernes mødested med udsigt til både Godsbanen, Ringgadebroen, ARoS og den 150 år gamle Ceres Park. 

Tagterrassen er beboernes helt egen rooftop, hvor små oaser og loungeområder skaber rammerne for hyggelige stunder med andre. 

Map

Drømmer du om mere?

Æggepakkeriet lader dine boligdrømme vokse. Her får du et hjem med kvalitet og godt håndværk – midt i byens pulserende liv. Med lejligheder i forskellige størrelser, er der plads til dig og dit behov.

Lad drømmen spire, find ud af mere om området, dit mulige kommende hjem og gør din boligdrøm til virkelighed.

Find din bolig Kontakt

Er du nysgerrig og interesseret? Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af mægler, hvis du er nysgerrig på om Æggepakkeriet er rammen for dit kommende hjem.

Luk